outlet bútoráruház

Bútoráruház? „Szoccosan” hangzik?

Gyermekkori emlékek között kutakodva – bútoráruház!

Világosan előttem van, amikor a család felkereste kis városunk egyetlen, bútoráruház elnevezés alatt futó, szögletes formavilágú – ma már „retronak” nevezett – építményét. Pontosabban a nagybetűs „Bútoráruházat”! Ünnepi alkalom volt, kiöltöztünk, hiszen sikerült összegyűjteni a szüleimnek a gyerekszobám bútorzatának az árát, mely a fizetéseikhez mérve nem volt kis összeg.

Beléptünk a hatalmas épületbe, és könnyedén, hatalmas dilemma nélkül kiválasztottuk elkövetkezendő 10 évem szobabútorait. Merthogy sem forma, sem szín tekintetében nem volt különösebb választási lehetőségünk. Persze, ami ma visszagondolva vicces, az akkor teljesen természetes volt – és mennyivel egyszerűbb.

Na, de térjünk vissza a remekbe szabott kisvárosi kanapé outlet bútoráruház témaköréhez! Nekem valahogy úgy tűnt, hogy a fél város itt van. Persze, ha jobban visszagondolok, nem foglalt el a bútoráruház olyan hatalmas területet, mint a mai, ezerféle bútort kínáló, raktárszerű épületek, melyek mindinkább konganak az ürességtől…

Bútoráruház – felnőtt fejjel

Tényleg karácsony előtti kavalkád hangulatra emlékszem, régi kedves családi emlékeimben kutakodva. Éppen ezért igen nagynak érzem a kontrasztot a régi és a mai bútoráruház között.

Ma ezek az épületek a nyitvatartási idő zömében igen kihaltak, vagy csupán olykor-olykor lézeng benne egy-egy kíváncsiskodó, aki még a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető potenciális vevőnek… Persze, lehet találgatni az okokat.

Valószínűleg a nagy kínálat, a számos üzlet, az Internet előtérbe kerülése, a „nagy magyar pénztelenség” mind-mind okként említhető. De hát azért az emberek valahol mégiscsak megvásárolják azokat a bútorokat!

Egy bútoráruház, ami kilóg a sorból!

Az alapos és tudatos vásárló arról ismerszik meg, hogy szétnéz. Annyi típusú és minőségű ülőgarnitúra érhető el manapság, hogy luxus lenne minden alaposságot nélkülözve választani. Senki sem szeretné ugyanazt a megoldást feleannyiért látni a következő héten egy másik bútoráruház kínálatában…

A legtöbb, amit egy versenytársaival küzdelmet folytató bútoráruház tehet, az az, hogy MÁS lesz!

  • MÁS, az emberekkel – legyen az csupán érdeklődő vagy vásárló – természetes módon kedves kiszolgálás
  • MÁS, azaz eszméletlenül változatos kínálat, meglepő kiegészítőkkel
  • MÁS, azaz remek árak – természetesen a legjobb ár/érték arányban

Ez a bútoráruház nagyon is „él”! Nézze meg saját szemével!

Amennyiben teljes lakásfelújítás vagy házfelújításon gondolkozik keresse partnerünket, akik készségesen segítenek majd Önnek a teljes otthona felújításában.

További kanapé outlet áruház itt található

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.